Lotgenotenbijeenkomst 22 juni 2014

Op zondagmiddag 22 juni van 13.00 tot 16.00 uur is er weer een lotgenotenbijeenkomst van stichting De school van Bovensmilde in Villa Maria, het oude gemeentehuis aan de Hoofdweg 24 in Smilde. De bijeenkomst staat open voor iedereen die met gedachten en gevoelens over de schoolgijzeling in 1977 rondloopt en deze niet kwijt kan. Aanmelden hoeft niet, instappen kan altijd.

De lotgenotengroep bestaat uit mensen (oud-leerlingen, ouders, leerkrachten, hulpverleners, enz.) die destijds persoonlijk betrokken waren bij de gijzeling van de lagere school. In de bijeenkomsten wordt niet alleen teruggekeken naar toen, maar wordt ook stilgestaan bij het heden. Wat ervaar je nu nog van wat er toen met je gebeurd is, wat voor effect heeft dat (gehad) en hoe ga je daarmee om?

Praten mag, maar alleen luisteren is ook prima en lachen doen we ook. Jij bepaalt je eigen vragen en je eigen inbreng en dat is altijd oké. Ook als je zelf geen problemen ondervindt, kan jouw inbreng andere lotgenoten verder helpen.
De bijeenkomst van wordt geleid door psychosociaal therapeut Sypke Visser uit Bovensmilde. Wil je meer weten of eerst een kennismakingsgesprek voeren, neem dan contact op met Gonda Boersma via telefoon 06 – 29 90 17 84 of e-mail gondaboersma@live.nl. bent van harte welkom!

Comments are closed.

Post Navigation