Reünie

Op 16 juni 2007 vond de feestelijke reünie ‘dertig jaar later’ plaats. Zo’n negentig oud-leerlingen beleefden een – volgens de spontane commentaren – warme, vrolijke en onvergetelijke avond met elkaar. Het feest ging nog lang door, zelfs nadat de bar al gesloten was. Het tekende de sfeer; iedereen genoot zo van het weerzien, bijpraten en het goed hebben met elkaar, dat stoppen bijna niet mogelijk was… We waren er echt aan toe!

Schoolschrift
De reünisten kregen na afloop een tas met cadeautjes mee, waaronder een bijzonder schoolschrift met kinderherinneringen aan de jaren zeventig en het jaar 1977 in het bijzonder. Een collectors item, want het schrift bevat verder talloze fragmenten over het leven in Bovensmilde in die jaren, en enkele persoonlijke herinneringen van kinderen.

Bestellen?
Geïnteresseerden kunnen het schrift (na)bestellen. Hiervoor maak je tien euro over op bankrekening 13.21.75.460 t.n.v. stichting De school van Bovensmilde in Smilde, onder vermelding van schoolschrift èn de naam van een oud-leerling en diens klas. Dit kan de naam van een zoon of dochter, vriend of vriendin, broer of zus, enzovoort zijn. Of je eigen naam natuurlijk als je niet bent geweest, maar wel graag het schrift wilt hebben.

Stuur vervolgens een e-mail naar schoolschrift@stichtingdeschoolvanbovensmilde.nl waarin je het afleveradres zet en nogmaals de opgegeven naam noemt. Het schriftje komt dan zo snel mogelijk per post naar je toe. Het maximaal aantal te bestellen schriftjes is twee per oud-leerling. De voorraad is beperkt.